GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ και ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος έκαναν Αγιασμό και έριξαν τον Σταυρό στη θάλασσα...

Αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα, στο Αίγιο, έκανε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων ...


Αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα, στο Αίγιο, έκανε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο. 

Η τελετή έγινε στο Αίγιο στο παλιό λιμάνι της πόλης, παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης. παρουσία πιστών, και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερα για να πιάσουν τον σταυρό!

Μετά τη Θεία Λειτουργία στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Αλυκής, οι δύο ιεράρχες μετέβησαν στον όρμο του Αιγίου, όπου παρουσία πιστών και δύο κολυμβητών προχώρησαν στον Αγιασμό των θαλάσσιων υδάτων του Κορινθιακού κόλπου.

Σύμφωνα με το flamis.gr, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητροπολίτη 1.500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των σχετικών διατάξεων προστασίας κατά covid-19. Είναι το μόνο περιστατικό που μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό με μητροπολίτες που έκαναν τον Αγιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση