GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ η Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς...

Αντιδράσεις προκαλεί το γεγονός ότι το πρωί της Παρασκευής δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας στ...

Αντιδράσεις προκαλεί το γεγονός ότι το πρωί της Παρασκευής δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Μητρόπολη Αθηνών για την Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς. 

Η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου πριν από επίσημη Δοξολογία με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας  συνέβη για πρώτη φορά και αποδίδεται σε εντολές των επιτελών της κ. Σακελλαροπούλου. 

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σωτ. Τζούμας "'έδωσαν εντολή οι επιτελείς της να μην ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος ούτε κατά την άφιξη της όπως ορίζει το στρατιωτικό πρωτόκολλο. Για την αναχώρηση ούτε λόγος! Αυτό δηλαδή που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη με την άφιξη του Πρώτου πολίτη κάθε χώρας στην Ελλάδα της κ. Σακελλαροπούλου καταργήθηκε εις βάρος των ηθών και των εθίμων της χώρας αλλά κυρίως εις βάρος της εθνικής μας υποστάσεως. Και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Δοξολογία. Να μην παραλείψουμε να το γράψουμε και αυτό στα έργα και ημέρες της κ. Σακελλαροπούλου".

Καταγράφει επίσης ως "το δεύτερο που καταγράφηκε ως αρνητικό σημείο της Προέδρου της Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας" την "εμφανή και απροκάλυπτη άρνηση της να κάνει το σημείο του Σταυρού".

1 σχόλιο

  1. Λοιπον,Νικολακη,ξερει ο θειος Γιωργος για τη μαλακια που κανατε με τον Εθνικο Υμνο;Καλα η κυρια,δε τοχει,αγγαρεια κανει,τη βαλανε για μαιντανο.Εσυ ομως;Και τι δικαιολογια,χειροτερη απ'τον Ραν ταν πλαν Κικιλια.Μη ξαναγινει,θα μετανοιωσω για καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση