GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ! Μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι στην Ρωσία...

Η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε σήμερα τη Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωσ...



Η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε σήμερα τη Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωση στη Μόσχα, όπως έγραψε η ίδια στο Instagram, ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα όχημα της αστυνομίας.
Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι οι διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι στη Μόσχα, αλλά και σε δεκάδες άλλες ρωσικές πόλεις είναι παράνομες και έχει προφυλακίσει εκατοντάδες διαδηλωτές.



Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση περισσότερους από 1.000 ανθρώπους που συμμετείχαν σε παράνομες διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη Ρωσία, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στον επικριτή του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με το OVD-Info.

Τουλάχιστον 40.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στη διαδήλωση που έγινε στο κέντρο της Μόσχας, σύμφωνα με μία εκτίμηση του Reuters, ενώ διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες άλλες πόλεις, σε όλη τη ρωσική επικράτεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση