GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! «Αλγερινοί ανήλικοι» οι ...αρνητές μάσκας που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια

Ενα βήμα πριν από την σύλληψη των δραστών που γρονθοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό βρίσκεται η ΕΛΑΣ...  Σύμφωνα με πληροφορίες και από μαρτ...


Ενα βήμα πριν από την σύλληψη των δραστών που γρονθοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό βρίσκεται η ΕΛΑΣ... 

Σύμφωνα με πληροφορίες και από μαρτυρίες φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή πιθανά από την Αλγερία αν και μιλούσαν καθαρά ελληνικά σύμφωνα με μαρτυρία του θύματος...Φαίνεται οι αρχές να είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τους. 

Οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Οι δύο νεαροί που είχαν απολύτως ίδιο ακριβως ντύσιμο μετά την επίθεση κινήθηκαν προς τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, επιβιβάσθηκαν σε συρμό και εξήλθαν από το Μοναστηράκι, όπου επεκτείνεται η έρευνα των αστυνομικών.

Εξετάστηκαν δύο βίντεο από τις κάμερες του μετρό αλλά και κινητού τηλεφώνου επιβάτη που κατέγραψαν την επίθεση. Σε ένα από αυτά τα βίντεο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των δραστών. Αυτό φαίνεται ότι θα οδηγήσει σύντομα στον εντοπισμό τους. 

Καθώς μάλιστα δόθηκε αρχικά μεγάλη επικοινωνιακή έμφαση στο στοιχείο ότι επρόκειτο για "αρνητές μάσκας", οι νεότερες πληροφορίες δίνουν και μια διαφορετική τροπή στην υπόθεση.  

 Η ταυτότητα των δραστών που λειτούργησαν με μεθόδους συμμορίας υποδηλώνει μάλιστα ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα συμβάν παραβατικότητας και χουλιγκανισμού, που εν προκειμένου έχει δράστες άτομα  Αλγερινής καταγωγής που έχουν έρθει στο πλαίσιο της μετανάστευσης στη χώρα μας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του».

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, από όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε νωρίτερα σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος του μετρό. Η εισαγγελία διέταξε από την Αστυνομία να αναζητηθούν οι δύο νεαροί και να διωχθούν για το περιστατικό. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους επικίνδυνους δράστες.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν οι δυο νεαροί επιτέθηκαν στον υπάλληλο με κλωτσιές, γροθιές και δολοφονική διάθεση.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση