GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΥΡΕΣ στα μεγάλα καταστήματα! ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης...

Ουρές δεκάδων ατόμων, κυρίως σε μεγάλες εταιρείες ειδών ένδυσης, καταγράφονται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οι κα...


Ουρές δεκάδων ατόμων, κυρίως σε μεγάλες εταιρείες ειδών ένδυσης, καταγράφονται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι καταναλωτές βγήκαν για να κάνουν τα ψώνια τους στο πλαίσιο των εκπτώσεων και η κίνηση είναι αυξημένη, ειδικά στους εμπορικούς δρόμους. Ουρές έχουν δημιουργηθεί και έξω από πολλά καταστήματα, με τους πελάτες να περιμένουν ακετή ώρα για να εξυπηρετηθούν.

Οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται ενώ ο κόσμος που περιμένει για να μπει σε συγκεκριμένα καταστήματα καταλαμβάνει πολλές φορές σχεδόν όλο το πεζοδρόμιο.

Στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, η κίνηση είναι αυξημένη. Πολύς κόσμος περπατά χαζεύοντας τις βιτρίνες, ενώ άλλοι κρατούν τσάντες με ψώνια στα χέρια τους έχοντας ολοκληρώσει τις αγορές τους.




Ουρές και στη Θεσσαλονίκη
Ουρές δεκάδων ατόμων, κυρίως σε μεγάλες εταιρείες ειδών ένδυσης, καταγράφονται από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Αυτή είναι η εικόνα που επικρατούσε από νωρίς το πρωί οπότε και άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα με μεγάλη μερίδα των καταναλωτών να είναι νέοι, ακόμη και σχολικής ηλικίας. Οι συγκεκριμένες εικόνες καταγράφονται σήμερα Σάββατο τη στιγμή μάλιστα που η αγορά θα είναι και αύριο ανοιχτή για να εξυπηρετησει τις ανάγκες του κόσμου.



Διακριτική η παρουσία της αστυνομίας 
Η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης είναι αρκετά διακριτική χωρίς να γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι.



Ενώ αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι ουρές αυτή την ώρα σημειώνονται έξω από τα καταστήματα μεγάλων πολυεθνικών ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, όπου η κίνηση είναι ελάχιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση