GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΒΟΛΗ της κηδείας του Σήφη Βαλυράκη ζήτησε η σύζυγός του...

Όλα ανοιχτά στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη σύμφωνα με τη γυναίκα του εκλιπόντος πρώην υπουργού, ζωγράφο Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη...


Όλα ανοιχτά στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη σύμφωνα με τη γυναίκα του εκλιπόντος πρώην υπουργού, ζωγράφο Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη. 

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η κυρία Βαλυράκη κάνει λόγο για "ισχυρή, αν όχι βεβαία εκδοχή της ανθρωποκτονίας". Τα επαγγελματικά σκάφη, σημειώνει η κυρία Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος. Στην επιστολή της η κυρία Βαλυράκη καταλήγει: "Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη". Προανάκριση διενέργησε το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Η οικογένεια Βαλυράκη ζήτησε αναβολή της κηδείας έτσι ώστε να διευκολυνθεί η έρευνα την οποία ζητά.  Η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη θα γινόταν σήμερα,  Τετάρτη, στο νεκροταφείο του Παπάγου.

Από τη δική του μεριά, ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση