GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Jen Psaki Ain't No Circle BACK Girl... «πήραν στο ψιλό» την εκπρόσωπο τύπου του Μπάιντεν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σκέτη απογοήτευση η εκπρόσωπος τύπου του Μπάιντεν... παρότι δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, πολιτική αναλύτρια...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σκέτη απογοήτευση η εκπρόσωπος τύπου του Μπάιντεν... παρότι δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, πολιτική αναλύτρια και...

πολλά υποσχόμενη...

Η Jennifer Rene Psaki, πολωνικής-ιρλανδικής κι ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος του "έγκυρου" και προσκείμενου στους "δημοκρατικούς" τηλεοπτικού δικτύου Cnn (από τους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας του δημοκρατικού κόμματος και συνεπώς "δικαιούται" να ασκεί προεδρική πολιτική), προσλήφθηκε ως νέα εκπρόσωπος τύπου του Μπάιντεν και από την πρώτη στιγμή, λόγω και της εμπειρίας της ως δημοσιογράφος-πολιτική αναλύτρια, είχε κατηγορηματικά δηλώσει πως δεν θα είναι μια εκπρόσωπος τύπου Αμερικανού προέδρου που θα κρύβεται πίσω από το ψεύτικο "circle back", δηλαδή «θα επανέλθουμε», τη γνωστή υπεκφυγή όσων δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν, να ξεφύγουν από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στις συνεντεύξεις τύπου.

Στις ενημερώσεις (μπρίφινγκ το έχουν βαπτίσει στην Ελλάδα) για την πολιτική και τις αποφάσεις του προέδρου Μπάιντεν, έσπασε όλα τα ρεκόρ κι απέκτησε ήδη κοροϊδευτικά παρατσούκλια, που δεν είχε κατορθώσει ν' αποσπάσει κανένας και καμία σ' αυτή τη θέση.

H Jen “Circle Back” Psaki... εκπρόσωπος τύπου του Μπάιντεν, απαντά σε κάθε ερώτηση με το "circle back", δηλαδή, θα επιστρέψουμε:

 

Σχετικά με τις αμερικανικές "εκλογές":

«Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος.
Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας και πίσω από αυτόν
υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο που εκπροσωπεί τις μεγάλες εταιρίες,
οι οποίες είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των Ηνωμένων Πολιτειών:
εταιρίες πετρελαίου και όπλων, τράπεζες και άλλα λόμπι.
»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας

* Οι επιλογές του Μπάιντεν... σηματοδοτούν τις πολιτικές των ελίτ που τον διόρισαν!

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εκπροσωπεί ένα κράτος. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση