GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; Συμφωνία της Novartis με την Pfizer για συμπαραγωγή του εμβολίου...

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Σε κατ’ αρχήν συμφωνία κατέληξε η (...γνωστή) Novartis με τις Pfizer–BioNTech για να συμμετάσχει στην παραγωγή του εμβολίου της ...



ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Σε κατ’ αρχήν συμφωνία κατέληξε η (...γνωστή) Novartis με τις Pfizer–BioNTech για να συμμετάσχει στην παραγωγή του εμβολίου της κοινοπραξίας κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Novartis, η παραγωγή θα ξεκινήσει στο β’ τρίμηνο του 2021 και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο γ’ τρίμηνο.

Η παραγωγή θα λάβει χώρα στο εργοστάσιο της Novartis στο Stein της Ελβετίας. Είναι η πρώτη από σειρά αντίστοιχων συμφωνιών τις οποίες διαπραγματεύεται η ελβετική εταιρεία με παραγωγούς των εμβολίων κατά της πανδημίας.


1 σχόλιο

  1. Εν τω μεταξυ,τωρα που ανακαλυπτουν ενα σωρο δραστικα φαρμακα επι τελους[θυμαστε το ταμιφλου;]και με τις μεταλλαξεις,τα εμβολια θα ειναι περιττα.Απλως,οσο μπορουν οι ντιλερς,σαν τους δικους μας εδω,θα προσπαθουν να τα επιβαλλουν για κερδος οχι για σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση