GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετικός στον κορoνοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα...

Ο γιος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ορφέας, είναι θετικός στον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την ε...



Ο γιος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ορφέας, είναι θετικός στον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την εξέλιξη με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία ενημέρωσε ότι θα μπει σε κατ’ οίκον καραντίνα, παρότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του Μπέτυ και ο άλλος γιος του Φοίβος βγήκαν αρνητικοί στο τεστ.

Ολόκληρη η ανάρτηση Τσίπρα:
«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.
Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση