GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ απο τη σύζυγό του! «ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ από κορονοϊό o Λάρι Κινγκ...»

 Ο Larry King με την έβδομη σύζυγό του, την Αμερικανίδα τραγουδίστρια  Shawn King στα 80ά γενέθλια της Sophia Loren, το 2014. Η Σον Κινγκ μί...

 Ο Larry King με την έβδομη σύζυγό του, την Αμερικανίδα τραγουδίστρια
 Shawn King στα 80ά γενέθλια της Sophia Loren, το 2014.


Η Σον Κινγκ μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του παρουσιαστή, τις τιράντες που φόρεσαν όλοι στην κηδεία ενώ αποκάλυψε την πραγματική αιτία θανάτου του 

Η Σον Κινγκ μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της, Λάρι Κινγκ, που πέθανε σε ηλικία 87 ετών. «Καταφέραμε να κάνουμε FaceTime στο νοσοκομείο και του ήταν δύσκολο να μιλήσει, αλλά το μοναδικό μήνυμα που ήθελα να βεβαιωθεί πως άκουσα, ήταν "Σ' αγαπώ, φρόντισε τα αγόρια"», είπε στο Entertainment Tonight για τις τελευταίες στιγμές του διάσημου παρουσιαστή.

Η 61χρονη Σον με τον Λάρι είχαν δυο γιους, τον 21χρονο Τσανς και τον 20χρονο Κάνον. Ο Λάρι Κίνγκ είχε έναν ακόμη γιο, τον 59χρονο Λάρι Κινγκ Τζούνιορ, από τον γάμο του με την Annette Kaye. Ο Λάρι Κινγκ πέθανε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ενώ νοσηλευόταν στο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες. 

 Αν και η έκτη σύζυγός του, Τζούλια Αλεξάντερ, είπε στην Post ότι πέθανε από κορωνοϊό, με τον οποίο μολύνθηκε τον Δεκέμβριο, η Σον είπε ότι δεν ήταν αυτή η βασική αιτία θανάτου. «Ήταν μια μόλυνση, ήταν σηψαιμία», είπε στο ΕΤ. «Βασικά, ήταν επιτέλους έτοιμος να φύγει, αυτό σας το λέω. Ξέρετε, ποτέ δεν ήθελε να φύγει αλλά το γλυκό κορμάκι του είχε χτυπηθεί τόσες πολλές φορές από τόσα πράγματα και μόλις ακούσαμε τη λέξη Covid, οι καρδιές μας καταρρακώθηκαν. Αλλά το πάλεψε και μετά η άσχετη μόλυνση ήταν εκείνη που τελικά τον πήρε, αλλά φίλε μου, δεν θα τα παρατούσε τόσο εύκολα», σημείωσε. 

 Η Σον, που ήταν εν μέσω διαδικασιών διαζυγίου με τον θρυλικό παρουσιαστή, είπε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε πως θα οριστικοποιούσαν τον χωρισμό τους λόγω της συνεργασίας τους. «Με τον Λάρι ποτέ δεν οριστικοποιήσαμε το διαζύγιο», εξήγησε. «Μέσα μου, δεν σκεφτόμουν ότι όντως θα συμβεί και ποτέ δεν συνέβη. Ήμασταν συνεργάτες με κάθε έννοια, στη δουλειά και βασικά, κυρίως στην οικογένειά μας και μετά στη δουλειά. Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα, και ο Θεός», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο Λάρι Κινγκ πέθανε φορώντας το πλέον χαρακτηριστικό αξεσουάρ του και έτσι αποφάσισε να τον τιμήσει και η οικογένειά του στην κηδεία του. «Όλοι μας, ήταν μόνο η οικογένεια, φορούσαμε τιράντες του Λάρι», είπε η Σον. «Και ήταν πανέμορφα, απλώς τέλεια. Ήταν οικογένεια. Δεν υπήρχε σόουμπιζ, τίποτα από αυτά. Ο θάνατος νομίζω είναι ο καλύτερος εξισορροπιστής. Όταν το ζεις με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς, όλη η υπόλοιπη φασαρία και οι ανοησίες που θα μπορούσε να υπάρχουν τριγύρω, απλώς εξαφανίζονται και η οικογένεια έρχεται πιο κοντά. Αυτό ακριβώς συνέβη. Ήταν πολύ όμορφα», καταλήγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση