GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ τον Παπαχελά και ο Μαυρίδης! ΟΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ την ...έξοδο στον (sir) Τάκη Θεοδωρικάκο

Παλιά στο ΠΑΣΟΚ τους έλεγαν «εισοδιστές» και τους έστελναν στον πυρ το εξώτερον. Στη ΝΔ δεν τους έχουν δώσει ακόμη όνομα. Ωστόσο, η κατάληξη...


Παλιά στο ΠΑΣΟΚ τους έλεγαν «εισοδιστές» και τους έστελναν στον πυρ το εξώτερον. Στη ΝΔ δεν τους έχουν δώσει ακόμη όνομα. Ωστόσο, η κατάληξη είναι η ίδια: Από εκεί που μπήκες (στα κρυφά), τώρα βγες!

Αυτό φαίνεται ότι ισχύει με τον δημοσκόπο – υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος ξεκίνησε ως ΚΝίτητς στο ΚΚΕ, συνέχισε ως Λαλιωτόπαιδο στο ΠΑΣΟΚ, για να καταλήξει Μητσοτακόπαιδο στη ΝΔ. Όλοι, πλέον, του δείχνουν την έξοδο!

Και πρώτα απ’ όλα, το Μαξίμου και ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης. Το κλίμα αυτό μεταφέρουν στα κείμενά τους διευθυντές δεξιών ΜΜΕ:

-Την αρχή έκανε ο Α. Παπαχελάς της «ναυχαρχίδας» του Μαξίμου Καθημερινής. Ο οποίος, με αφορμή τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις που μπλόκαρε το Μαξίμου μέσω Σκυλακάκη, τον χαρακτήρισε «Επαγγελματία της παροχολογίας».

Μαυρίδης: «Να βγει ο Τάκης! Και πού να μπει;»
-Σήμερα τη συνέχεια δίνει ο διευθυντής του liberal Θανάσης Μαυρίδης, ο οποίος σε άρθρο του υπό τον τίτλο:
«Να βγει ο Τάκης! Και πού να μπει;», γράφει
«Τι ανασχηματισμό να κάνει η κυβέρνηση; Να πάρει τον Τάκη τον Θεοδωρικάκο από το Εσωτερικών και να τον πάει πού; Στο Τουρισμού; Στο Ναυτιλίας; Εκεί δεν γίνονται προσλήψεις;».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο sir Τάκης είχε ήδη μπει στο στόχαστρο του Μαξίμου (σ.σ. λίγες εβδομάδες αργότερα του πήρε αρμοδιότητες και τις έδωσε στον… αγαπημένο του υφυπουργό Θ. Λιβάνιο), ο Θ. Μαυρίδης έγραφε ότι κάνει χιλιάδες προσλήψεις για να επανεκλεγεί: «Ύστερα ήρθαν οι Βρούτσηδες και οι Θεοδωρικάκοι και όλα μπήκαν και πάλι στην θέση τους», σχολίαζε δεικτικά. 

1 σχόλιο

  1. Υστερα απο εναμισυ χρονο,ο Παπαχελας και ο κωλος της μαιμους ανακαλυψαν τον Θεοδωρικακο.Να δουμε ποτε θα ανακαλυψουν Κεραμεως,Θεοχαρη,Σταικουρα,Βρουτση,Πετσα[ναι αυτον που τους μπουκωνει]και τα αλλα χαρχαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση