GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΤΗΣΙΜΟ!» ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ο (πρώην υπουργός της ΝΔ) πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη για το ...Survivor

Η ψηφοφορία που έγινε στο Survivor και ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως τη δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού δημιούργησε ντόρο και αντιδρ...


Η ψηφοφορία που έγινε στο Survivor και ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως τη δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού δημιούργησε ντόρο και αντιδράσεις στα social media.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι χρήστες που έκαναν λόγο ακόμα και για «στήσιμο», αφού η δημοσιογράφος είναι, βάσει απόδοσης, από τους χειρότερους παίκτες, όχι στο συγκεκριμένο Survivor, αλλά σε… οτιδήποτε έχει παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως δεν θα ξαναδούν πλέον το ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι θυμήθηκαν μάλιστα ότι είναι κόρη του πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή Γιώργου Σαλαγκούδη και άρα υπήρξε περαιτέρω εύνοια προς αυτήν...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν σφοδρότατα εναντίον της 36χρονης δημοσιογράφου - που δεν διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις της και υπήρξαν αναφορές ότι τα μηνύματα υπέρ της Ανθής προήλθαν στο σύνολό τους από ενέργειες της οικογένειας Σαλαγκούδη. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη είχε τις διπλάσιες συνολικά ψήφους από τον δεύτερο πιο δημοφιλή, τον Γιώργο Κοψιδά στο «Survivor 4».

Ο πρώην υφυπουργός πάντως πήρε θέση για το ...θέμα και όσα ακούγονται σχετικά με την κόρη του: «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», ήταν η φειδωλή δήλωσή του, ερωτηθείς σχετικά από την εφημερίδα «On Time».

Και ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του αναφέρει ότι ψηφοφορία είναι αδιάβλητη και δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτήν. Πάντως λέει ότι αν υπάρξει καταγγελία θα εξεταστεί η αλλαγή του τρόπου ψηφοφορίας συνολικά.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009 και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006.

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση