GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟY! Μόλις ορκίστηκε η Κάμαλα Χάρις, η κόρη της προσλήφθηκε από εταιρεία μοντέλων...

Konstantinos Vergos   Η Θετή κόρη της Καμαλα Χάρις, έγινε δεκτή από εταιρία μοντέλων, μια μέρα μετά την ορκομωσία της Καμάλα. Έτσι, είναι αυ...


Konstantinos Vergos 
Η Θετή κόρη της Καμαλα Χάρις, έγινε δεκτή από εταιρία μοντέλων, μια μέρα μετά την ορκομωσία της Καμάλα. Έτσι, είναι αυτά. Έτυχε.


Είστε η κόρη της Καμιλα Χάρις; Της Αντιπροέδρου Καμίλα Χάρις; Τώρα που το παρατηρώ είστε πανύψηλη (1.65) και πανέμορφη(...).
Συγχαρητήρια
προσλαμβάνεστε. Αν κάτι, εξάλλου πάει στραβά με το πρακτορείο.μοντελων μας(πχ σκάνδαλα για παρενοχλήσεις), έχουμε και μια ακρουλα, κάποιον εκεί στην αντιπροεδρία να σηκώσει ενα τηλέφωνο, να βοηθήσει. Εμείς δεν προσλαμβάνουμε μοντέλα. Προσλαμβάνουμε άκρες στον Λευκό Οίκο. Βλακ λαιβς μάτερ, εκουαλιτι, μι του , και πολλά αυγά Τουρκίας.
=================================

Κάμαλα Χάρις: Συμβόλαιο με την IMG Models για την κόρη του συζύγου της

Η εμφάνιση της Έλλα Έμχοφ στην ορκωμοσία προκάλεσε το ενδιαφέρον της εταιρείας μοντέλων – Η εταιρεία θεωρεί ότι η νεαρή Έμχοφ «επικοινωνεί» τη μόδα
Από την… εορταστική πασαρέλα του Καπιτωλίου στις πασαρέλες της μόδας θα περάσει η Έλλα Έμχοφ, κόρη του συζύγου της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις.

Η Έμχοφ υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models, που έχει στο χαρτοφυλάκιό της την Gigi και την Bella Hadid, καθώς εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της στην προεδρική ορκωμοσία.
Η Έμχοφ φορούσε ένα παλτό Miu Miu με κοσμήματα και ένα φόρεμα Batsheva, κομμάτια που έγιναν viral κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης.



Η νεαρή δήλωσε στους New York Times ότι είναι «τρομακτικό να μπαίνεις σε έναν κόσμο που εστιάζει υπερβολικά σε εσένα και στο σώμα σου». Ωστόσο η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ δεν είναι καινούρια, αφού ήδη συνεργάζεται με μικρότερο πρακτορείο. Η πρόταση της IMG της προκάλεσε έκπληξη, γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχε θεωρήσει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Ήδη, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει συνεργασία με την ποιήτρια της ορκωμοσίας Amanda Gorman.

Η κοπέλα αναφέρεται στο περίεργο τατουάζ που έχει και στο funky κούρεμά της. «Η Έλα επικοινωνεί τη στιγμή. Υπάρχει ένα θράσος και μια χαρά που αποπνέει», είπε ο πρόεδρος της IMG Models Ivan Bart, προσθέτοντας ότι όταν την είδε στην ορκωμοσία σκέφτηκε ότι «επικοινωνεί τη μόδα».

Η Έμχοφ σπουδάζει καλές τέχνες και υλικά στη διάσημη σχολή σχεδίου Parsons στη Νέα Υόρκη και σκοπεύει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Τον Νοέμβριο είχε πει στο Vice ότι θέλει να δημιουργήσει τη δική της φίρμα με πλεκτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση