GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΣ! Με το 13032 οι μετακινήσεις στα καταστήματα...

Τον πενταψήφιο αριθμό 13032 σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για να διευκολύνει το λιανεμπόριο.  Οι πολί...


Τον πενταψήφιο αριθμό 13032 σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για να διευκολύνει το λιανεμπόριο. 

Οι πολίτες που θα θέλουν να κάνουν τις αγορές τους από τα μαγαζιά, όταν αυτά ανοίξουν μετά τη λήξη του lockdown, θα πρέπει να στέλνουν γραπτό μήνυμα στον συγκεκριμένο αριθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια ισχύος του μηνύματος δεν θα ξεπερνά τις τρεις ώρες. Να σημειωθεί ότι το 13033 θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τις αγορές από σούπερ μάρκετ, φούρνους, φαρμακεία κλπ.
«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση