GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ και για τον Δήμο Μούτση: «ΗΜΟΥΝ 15 χρονών και με κυνηγούσε γυμνός μέσα στο σαλόνι...»

Τον Δήμο Μούτση κατονομάζει σήμερα στα ΝΕΑ η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον συνθέτη που την κυνήγαγε γυμνός.  Τι είχε αποκαλύψει στις 27 ...


Τον Δήμο Μούτση κατονομάζει σήμερα στα ΝΕΑ η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον συνθέτη που την κυνήγαγε γυμνός. 

Τι είχε αποκαλύψει στις 27 Ιανουαρίου χωρίς να κατονομάσει τον μουσικοσυνθέτη:
«Ήμουν δεν ήμουν 15 χρόνων, λοιπόν, και ξεκίνησα για την οδό Πόντου, πίσω από τη Μιχαλακοπούλου, για το πολυπόθητο ραντεβού χωρίς να ξέρω τι με περιμένει. Χτύπησα το κουδούνι και μπήκα σε ένα σπίτι από εκείνα τα παλιά, με τα κάγκελα στα παράθυρα. Με υποδέχθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο και μόλις μπήκα μέσα κλείδωσε την πόρτα. Αμέσως αντέδρασα… “Γιατί κλειδώσατε;” ρώτησα. “Από συνήθεια, πάντα κλειδώνω” μου λέει. Χαμπάρι εγώ, τον πίστεψα. Ανεβαίνουμε σε έναν χώρο σαν σαλόνι με πολλά καβαλέτα, μπογιές, παρτιτούρες, ένα πιάνο, ένα βιολί, μια κιθάρα. Χάρηκα εγώ… Σκεφτόμουν τι ωραία! Με ρωτάει: “Θέλεις ένα τσάι; Έναν χυμό;”. “Ενα ποτήρι νερό, σας παρακαλώ” του είπα. Έφυγε και πήγε να φέρει υποτίθεται το νερό… και εδώ ξεκινάει το μαρτύριο. Γύρισε ολόγυμνος και άρχισε να με κυνηγάει μέσα στο σαλόνι θέλοντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Άρχισα να φωνάζω, να τον παρακαλώ να με αφήσει να φύγω, να του λέω να σεβαστεί τον πατέρα μου, αλλά εκείνος, ατάραχος, συνέχιζε να με κυνηγάει γύρω από την τραπεζαρία και να μου λέει “όσο και να φωνάζεις, δεν θα σε ακούσει κανείς”. Το αποτέλεσμα; Να κάτσω σε μια άκρη του σαλονιού κουβαριασμένη και να κλαίω και αυτός στην άλλη άκρη, μπροστά σε έναν καθρέφτη, αφού αυτοϊκανοποιήθηκε, γύρισε με απίστευτο θράσος και μου είπε: “Τώρα έλα να μου τραγουδήσεις γιατί χρωστάω μια απάντηση στον πατέρα σου”. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη και το κουράγιο και συνέχισα να τον παρακαλώ να ξεκλειδώσει την πόρτα για να φύγω, χωρίς βέβαια να τραγουδήσω».

Σήμερα στα ΝΕΑ η Λυδία Σέρβου (σε συνέντευξή της στην Ζωή Λιάκα) αποκαλύπτει πως αυτός, ο συνθέτης, ήταν ο Δήμος Μούτσης.



Η Λυδία Σέρβου λέει μάλιστα πως νιώθει πλέον έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις.

Η αρχική ανάρτησή της:



Απάντηση στην καταγγελία της Λυδίας Σέρβου, δίνει δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γιάννη Φώσκολου, ο συνθέτης Δήμος Μούτσης.
Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση"αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση