GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΙ 22 ηλικιωμένοι με άνοια μετά από πειραματικό εμβόλιο...

John Kapsimalis   Ολλανδία: 22 Ηλικιωμένοι με Άνοια, Νεκροί Μετά την Λήψη του Πειραματικού Εμβολίου mRNA COVID. Το RTV Utrecht στις Κάτω Χώρ...


John Kapsimalis 
Ολλανδία: 22 Ηλικιωμένοι με Άνοια, Νεκροί Μετά την Λήψη του Πειραματικού Εμβολίου mRNA COVID.
Το RTV Utrecht στις Κάτω Χώρες ανέφερε χθες ότι 22 ένοικοι πέθαναν εντός μιας (1) εβδομάδας στο γηροκομείο St Elisabeth Nursing and Guest House στο Amersfoort στην Ολλανδία, μετά από την λήψη, στις 30 Ιανουαρίου ενός εκ των πειραματικών «εμβολίων» του mRNA COVID.
Οι ελπίδες ήταν μεγάλες για το εμβόλιο στο St Elisabeth Nursing and Guest House στο Amersfoort. Στις 30 Ιανουαρίου, οι κάτοικοι έλαβαν τον πρώτο τους εμβόλιο.
Αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, ο κορονοϊός οργίασε στο γηροκομείο. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι 22 κάτοικοι έχουν ήδη πεθάνει σε μία εβδομάδα.
"Με την έναρξη των εμβολιασμών περιμέναμε ότι οι μολύνσεις θα μειωθούν, αλλά αυτό δεν συνέβη και είμαστε πολύ αναστατωμένοι γι’αυτό", δήλωσε ο Evelien Bongers , μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην RTV Utrecht. «Είναι πολύ έντονο. Για τους ενοίκους, για τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους και για το προσωπικό μας.» ( Πηγή .)
https://www.rtvutrecht.nl/.../de-eerste-coronaprik-was...
Αυτή η τραγική ιστορία ακολουθεί το, πλέον, γνωστό μοτίβο για τους αναγνώστες των Health Impact News . Ο μαζικός εμβολιασμός των ηλικιωμένων σε γηροκομεία ενοίκων μακροχρόνιας περίθαλψης ακολουθείται στενά από μολύνσεις με COVID και στη συνέχεια ακολουθούν μαζικοί θάνατοι. Οι θάνατοι στη συνέχεια αποδίδονται στη COVID, αντί για τους εμβολιασμούς.
Με αυτήν την αναφορά από τις Κάτω Χώρες, αποκαλύπτεται επίσης ότι αυτοί οι ένοικοι υπέφεραν από άνοια και είχαν άλλες υποκείμενες καταστάσεις, οπότε είναι δύσκολο να αποδοθούν οι θάνατοι στη COVID.
Στο St Elisabeth Nursing and Guest House ζουν ηλικιωμένοι με άνοια. Αυτή είναι μια πολύ ευάλωτη ομάδα.
«Αυτοί οι ηλικιωμένοι ένοικοι χρειάζονται νοσηλεία και φροντίδα. Εάν μολυνθούν με τον κορονοϊό, αυτό μπορεί να είναι πολύ επιβαρυντικό. "
Ακριβώς επειδή υπάρχει υποκείμενη ταλαιπωρία, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί με βεβαιότητα σε κάθε περίπτωση εάν ο θάνατος είναι άμεσο αποτέλεσμα του ιού. «Αυτοί οι ηλικιωμένοι πέθαναν με κορώνα, αλλά όχι απαραίτητα λόγω κορώνας». ( Πηγή .)
https://www.rtvutrecht.nl/.../de-eerste-coronaprik-was...
Μήπως αυτοί οι ηλικιωμένοι με άνοια συγκατέθεσαν να τους χορηγηθεί το πειραματικό εμβόλιο…;;; Γνωρίζουμε ότι στη Γερμανία και την Ισπανία, οι ηλικιωμένοι με άνοια εμβολιάζονται παρά τη θέλησή τους.
Αυτός είναι ένας δηλωμένος στόχος των ευγονιστών. Εξάλειψη των αδύναμων, ανήμπορων και ηλικιωμένων, με σκοπό των έλεγχο του πληθυσμού.
Οι Παγκοσμιοποιητές ιατρικοί τύραννοι διαπράττουν φόνο και ευθανασία καθώς ο κόσμος κάθεται στον καναπέ του και απλά παρακολουθεί, επιλέγοντας αντ’ αυτού να πιστεύει το ψέμα ότι ένας θανατηφόρος ιός προκαλεί όλα αυτά. Ένας ιός που ισχυρίζονται χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο δεν είναι επικίνδυνος και μπορεί να αντιμετωπιστεί 100% με υπάρχοντα, παλαιότερα φάρμακα, καθώς και φυσικές θεραπείες όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος, το παρθένο λάδι καρύδας και άλλα.
Μεταφράστηκε από τα Ολλανδικά με τη βοήθεια του DeepL.com/Translator (δωρεάν έκδοση)
Δικτυογραφία:
1.-- 22 Elderly with Dementia Dead in 1 Week After the Experimental mRNA COVID Injection in the Netherlands
https:// http://healthimpactnews.com/.../22-elderly-with.../...
2.-- De eerste coronaprik was gezet en toen kwam toch nog de uitbraak: 'We zijn er erg ontdaan over' | RTV Utrecht
https://www.rtvutrecht.nl/.../de-eerste-coronaprik-was...
Οι μάσκες προσώπου δεν μπορούν να προστατεύσουν τους ανθρώπους από τα εμβόλια COVID.
23 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy εκδότη του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/3atP [1]


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση