GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ 24ωρο! Στο σκοτάδι παραμένουν 4.000 νοικοκυριά...

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν για ακόμη μία νύχτα τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέ...


Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν για ακόμη μία νύχτα τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Στόχος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 4.000 νοικοκυριών.

Όπως τονίζει ο Διαχειριστής, «στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους».

Παράλληλα, καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο
Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Νωρίτερα, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την αφαίρεση της χρέωσης του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ανεξαρτήτως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, η μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση