GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

30 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ της αστυνομίας σε διαδηλωτές κατά του lockdown στην Ολλανδία...

Περίπου 30 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Άμστερνταμ, όταν η αστυνομία διέλυσε χθες  μια διαμαρτυρία κατά του lockdown, που έχει επιβληθεί στη μά...


Περίπου 30 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Άμστερνταμ, όταν η αστυνομία διέλυσε χθες  μια διαμαρτυρία κατά του lockdown, που έχει επιβληθεί στη μάχη με τον κορονοϊό, με τις αρχές να προσπαθούν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι ταραχές που συγκλόνισαν πόλεις της Ολλανδίας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διέλυσε ένα πλήθος περίπου 600 διαδηλωτών, οι οποίοι αψήφησαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και αδιαφόρησαν για την πανεθνική απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων, καθώς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Μουσείων, στην καρδιά του Άμστερνταμ, χθες το απόγευμα.

Η επιβολή του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε συνδυασμό με το lockdown, που ήδη βρίσκεται σε ισχύ, πυροδότησε τις βίαιες διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας. Καταστήματα λεηλατήθηκαν σε διάφορες πόλεις και 500 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση