GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΩΞΗ! «36ΧΡΟΝΗ καθηγήτρια στην Αθήνα αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της...»

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται μία εκπαιδευτικός, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.  Η 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται πως...

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται μία εκπαιδευτικός, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. 

Η 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται πως αποπλανούσε τον 13 ετών ανήλικο μαθητή της, ενώ έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα σπίτι του, αναφέρει ο συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα»  Βασίλης Λαμπρόπουλος. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καθηγήτρια, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, φέρεται να είχε επαφές με τον ανήλικο, όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, τόσο στο σπίτι του, όσο και σε ξενοδοχείο.
 Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης, η εκπαιδευτικός είχε ζητήσει από τον 13χρονο να φύγουν στο εξωτερικό. 
Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία. Η καθηγήτρια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση