GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ στέλεχος της Χρυσής Αυγής...

Αποφυλακίστηκε, μετά από τέσσερις μήνες φυλάκισης, ο καταδικασθείς ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Παπαβασιλείου.  Το ...


Αποφυλακίστηκε, μετά από τέσσερις μήνες φυλάκισης, ο καταδικασθείς ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Παπαβασιλείου. 

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτό το αίτημα του καταδικασθέντα χρυσαυγίτη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του  και έτσι ο καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, αποφυλακίστηκε.

Παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Αθανασίου πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα του Νίκου Παπαβασιλείου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών (πρόεδρος Ευάγγελος Μητσέλος, μέλη Αριστέα Ρουσέα, Σοφία Πρόφη, Φωτεινή Παπαντωνοπούλου και Παγώνα Παναγιώτου) έκανε δεκτή την αίτηση επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο  αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τις προηγούμενες μέρες εξετάστηκαν τα αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής των Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Βενετίας Πόπορη και Μάρκου Ευγενικού, τα οποία απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση