GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Επεισόδια, μολότοφ και 52 προσαγωγές...

Στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου το  πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 5.000 ατόμων,  κατέληξε σε επεισόδια, τόσο στο ...

Στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου το  πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή τουλάχιστον 5.000 ατόμων,  κατέληξε σε επεισόδια, τόσο στο Σύνταγμα, όσο και στην Πανεπιστημίου. 

Μερίδα των διαδηλωτών, αρχικώς επιτέθηκε με κοντάρια στους άνδρες των ΜΑΤ στο χώρο μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα και χρήση χημικών.

Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την Πανεπιστημίου όπου το κύριο σώμα της πορείας παρέμεινε στο σημείο επί μία ώρα και αποχώρησε μέσω της οδού Πανεπιστημίου.

Στο ύψος των Προπυλαίων σημειώθηκε  ρίψη μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που από την πλευρά τους  έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 52 προσαγωγές, ενώ όπως έγινε γνωστό τραυματίσθηκαν 3 αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς πολιτών.

Καρέ καρέ τα επεισόδια














Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση