GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝΟΗΤΟ ΜΕΤΡΟ!» ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6 μμ τα Σαββατοκύριακα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ...

Την ανάκληση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας, μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανόητο και επικ...


Την ανάκληση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας, μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανόητο και επικίνδυνο μέτρο».  

«Ο κόσμος έχει κουραστεί με τις παλινωδίες της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο αρνείται να πάρει μέτρα για τις ουσιαστικές εστίες υπερμετάδοσης του ιού, αλλά με τις αστοχίες της δημιουργεί και νέες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζει ότι για δεύτερο Σαββατοκύριακο το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 αποδεικνύεται όχι μόνο ανόητο, αλλά και επικίνδυνο.

Παράλληλα, οδηγεί σε απίστευτες ουρές και κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ εξαντλώντας την υπομονή των πολιτών.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με τις παλινωδίες της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο αρνείται να πάρει μέτρα για τις ουσιαστικές εστίες υπερμετάδοσης του ιού, αλλά με τις αστοχίες της δημιουργεί και νέες.

«Ας το καταλάβουν επιτέλους για να πάρουν πίσω το μέτρο», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση