GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ! ΤΡΕΙΣ γνωστές ηθοποιοί κατήγγειλαν επίσημα τον Πέτρο Φιλιππίδη...

Τρεις γνωστές ηθοποιοί καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβα...

Τρεις γνωστές ηθοποιοί καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους». 

Συγκεκριμένα, Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη ζητούν τη διαγραφή του Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Οι καταγγελίες έγιναν χθες το απόγευμα στο Σωματείο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε πριν λίγες ημέρες δια του δικηγόρου του ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε να μην τηλεδικαστεί. Τότε δεν είχε διατυπωθεί κάποια καταγγελία σε βάρος του.
Προχθές, ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, όπου διαγνώστηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού, όπως ανακοινώθηκε από την οικογένειά του. Το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση χθες βράδυ , ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε τη λέξη «Boom».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση