GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ! Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Λιγνάδη....

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε ανακοίνωση που διένειμε το δικηγορικό του γραφείο, αναφέρεται συγκεκριμένα...



Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε ανακοίνωση που διένειμε το δικηγορικό του γραφείο, αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κύριος Αλέξιος Κούγιας απεδέχθη την εντολή του κορυφαίου σκηνοθέτου και ηθοποιού και μέχρι προ ολίγου διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον εξαίρετο συνάδελφο κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του, η οποία έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη 24/02/2021 και ώρα 12:00 ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακριτού.

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου».

Τι δήλωσε στον Alpha

Λίγο νωρίτερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, τόνισε ότι για την ώρα πιστεύει στην αθωότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.


Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως σε περίπτωση είναι διαφορετικά τα πράγματα, τότε θ’ αρνηθεί την εντολή, καθώς δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ στην καριέρα του τοκογλύφο και παιδόφιλο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαι συνυπεραπιστής με τον κ. Γεωργουλέα. Με επέλεξε ο κ. Λιγνάδης. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της δικογραφίας. τον γνώρισα τον κ. Λιγνάδη, είχαμε μια πολύωρη συζήτηση. Θα λάβω αντίγραφο της δικογραφίας αύριο το πρωί και θα ζητήσω περαιτέρω προθεσμία. Μπορεί μέχρι την Πέμπτη να είμαι επαρκής στα καθήκοντά μου», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο. Για να δεχθώ την εντολή, καταλαβαίνετε. Είμαι άνθρωπος και είμαι πατέρας. Έχω κατηγορηθεί ως ρατσιστής πολλές φορές για θέματα που αφορούν παιδοφιλικές, ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλα πολύ σοβαρά θέματα που έρχονται κόντρα στις προσωπικές μου αξίες. Υπερασπίζομαι τον κορυφαίο έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται. Θα πάρω τη δικογραφία κι αν αυτά που διαβάσω κι αξιολογήσω με την εμπειρία των 46 ετών ότι είναι κόντρα στις ηθικές μου αξίες, τότε θ’ αρνηθώ την εντολή. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον άνθρωπο αυτόν».


2 σχόλια

  1. Για να αναλαβει ο Κουγιας,η υποθεση βρωμαει απο παντου.Τωρα ειμαστε σιγουροι για μεγαλο κυκλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και,που'σαι ψηλε;Πες στο μαλακιστηρι να μην ανακατευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση