GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΟΝΟ διαταραγμένοι μπορούν να προτείνουν τη διπλή μάσκα...»

Ελένη Παπαδοπούλου   Πριν λίγο καιρό είχαμε τον Πιερρακάκη να προτείνει μία εφαρμογή που ο καθένας μας που θα πήγαινε για ψώνια θα έφερε χρο...

Ελένη Παπαδοπούλου
 
Πριν λίγο καιρό είχαμε τον Πιερρακάκη να προτείνει μία εφαρμογή που ο καθένας μας που θα πήγαινε για ψώνια θα έφερε χρονόμετρο, ώστε να κυκλοφορεί ως κουρδισμένος και να βρίσκεται έξω για τον χρόνο που θα του όριζε η κυβέρνηση. Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν το είχαμε δει, το ακούσαμε από τους επιστήμονες.
Τώρα η καινούρια μόδα είναι η διπλή μάσκα, κάτι που συζητάνε σοβαρά και βγήκε σήμερα και η αντιπαθητική που δεν λέει το ρο να μας πει ότι το σκέφτονται. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καταλήξει ότι οι τύποι είναι για το Δρομοκαϊτιο, γιατί μόνο ένας πολύ σοβαρά διαταραγμένος θα πρότεινε, θα συζητούσε και τέλος θα επέβαλε σε εκατομμύρια ανθρώπους διπλή μάσκα για δήθεν προστασία. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι μυαλό κουβαλάνε και πώς το έχουν δει το θέμα μάσκα, αλλά θα πρεπει να κατανοήσουν ότι η μάσκα δυσχεραίνει την αναπνοή και ναι φέρνει προβλήματα, αν την φοράς πολλές ώρες, αν μιλάς, αν κινείσαι. Προχτές κόντεψα να ξεραθώ μετά από λίγες ώρες μάθημα από τις αναπνοές που έπαιρνα μιλώντας, φωνάζοντας και τρώγοντας συγχρόνως την μάσκα.
Στο εξωτερικό εκτός του ότι δεν υπάρχει γενική χρήση μάσκας, μάλιστα στη Γαλλία δικαστήρια απέρριψαν το μέτρο σε διάφορες περιοχές ως μη αναλογικό της κατάστασης που επικρατούσε, καταργούν τις υφασμάτινες και προτείνουν τις FFP2 ως πιο αποτελεσματικές. Εδώ που δεν έχουν κάτσει από την αρχή της πανδημίας να μελετήσουν τίποτα, στο φαεινό τους πεντάλεπτο αντί να προτείνουν κάτι πιο αποτελεσματικό και πιο υποφερτό βρήκαν την εύκολη λύση της διπλής μάσκας. Οι άνθρωποι είναι εκτός από ανόητοι και τύραννοι. Καλά, για επιστήμονες ούτε κουβέντα. Τραγικοί και ολίγιστοι.
Πολύ αποτελεσματικό μπορεί να είναι να φοράς και στολή για πυρηνική καταστροφή, κουβά στο κεφάλι με τρύπες για τα μάτια ή να ζήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου σε ντουλάπα. Τι θα κάνουμε; Θα τα προτείνουμε και αυτά;
Η καθολική χρήση μάσκας και η επιβολή διπλής μάσκας είναι σκέψεις ανθρώπων με σαδιστικά σύνδρομα που είναι παντελώς αδιάφοροι για τον κόσμο. Συστάσεις μπορούν να κάνουν. Επιβολή της αρρώστιας τους όχι.
Αντε γιατί το παραξεφτίλισαν.

2 σχόλια

  1. Να δεις που οταν πιασουν οι ζεστες θα προτεινουν φουστα μπλουζα τυρκουαζ ή λαχουρωτο πουκαμιδο με σλιπακι καλης ποιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολύ αποτελεσματικό μπορεί να είναι να φοράς και στολή για πυρηνική καταστροφή, κουβά στο κεφάλι με τρύπες για τα μάτια ή να ζήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου σε ντουλάπα. Τι θα κάνουμε; Θα τα προτείνουμε και αυτά; "

    Μην τους βάζετε ιδέες ! Μην βάζετε ιδέες ... Ας αρκεστούμε στο φίμωτρο και στη καραντίνα για τα επόμενα 5-10 χρόνια, για να προλάβουμε και τις επόμενες ιώσεις ! Εχει και δωράκι :
    Με τον εγκλεισμό στο σπίτι, στο ψυχιατρείο, στη φυλακή γλιτώνουμε και το κρυολόγημα !
    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση