GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΩΝΥΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και για τον Χαϊκάλη! «Ήμουν ανήλικη, με έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν...»

Μετά την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία χθες Σάββατο κατήγγειλε γνωστό κωμικό ηθοποιό στο Σωματείο Ηθοποιών Ελλάδας, για σεξ...

Μετά την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία χθες Σάββατο κατήγγειλε γνωστό κωμικό ηθοποιό στο Σωματείο Ηθοποιών Ελλάδας, για σεξουαλική παρενόχληση όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, ο  Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”...

Ο ηθοποιός αναγνώρισε τον εαυτό του, εμφανίστηκε μετανιωμένος και δήλωσε πως δέχεται τις καταγγελίες και ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: «Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν ήταν ανήλικη, έχω ευαισθησία σε αυτό το θέμα, εγώ την γνώρισα όταν ήταν 19 ετών. Την προσέγγισα με φλερτ στην αρχή. Δεν την πίεσα να αποδεχθεί τις ορέξεις μου για να πάει σε οντισιόν. Δεν την είχα καταπιέσει ποτέ. Δεν άσκησα βία απέναντί της, δεν την πρόσβαλα ποτέ. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή όλο αυτό είχε κορύφωση. Είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής και την κυνήγησα γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν έγινε ακριβώς όπως το παρουσίασε.

Μπορεί να ξέφυγα κάποια στιγμή και να την έφερα σε δύσκολη θέση. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, από αυτή τη θέση, και στους γονείς της και στην ίδια, από αυτή τη θέση . Να τονίσω ότι δεν της μείωσα την προσωπικότητα».

Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή
Η Ηλιάνα Αραβή που συμμετείχε στη σειρά “Τατουάζ “ μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

“Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ηθοποιό να αναφέρει: “Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες”. «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες”

Και δεύτερη ηθοποιός κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη
Η ηθοποιός Μαρία Ταβερναράκη (Sky Maddas-IMDb), η οποία πλέον ζει και εργάζεται στο Λονδίνο έγραψε στο Twitter, πως σε ηλικία 17 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο messenger.
Συγκεκριμένα οι χρήστες του Twitter “Thanasima_agna” και “Sky Maddas” έκαναν τις εξής αναρτήσεις: 

Για τη συγκεκριμένη συνομιλία, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε πως αυτό το προφίλ δεν είναι το δικό του γιατί στο δικό του το όνομά του είναι με ελληνικούς χαρακτήρες. «Έχουν πάρει κάποιες φράσεις με ένα προφίλ που δεν είναι δικό μου και έχουν βάλει μόνο τις απαντήσεις. Είναι κολάζ και είναι μόνο οι δικές μου οι φράσεις. Πες ότι είναι δικές μου οι φράσεις άρα υπάρχει ένας διάλογος αλλά οι απαντήσεις δεν υπάρχουν. Γίνονται πολλά. Αν οι φράσεις όπως “κουκλάρα μου” αποτελεί σεξουαλική παρενόχληση τότε είμαστε όλοι ένοχοι” είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση