GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΨΕΙ του Αγίου Βαλεντίνου! Αίτημα για ανοιχτά ανθοπωλεία...

Το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν με ραντεβού τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν ν...



Το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν με ραντεβού τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο είναι ανοιχτό, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ούτε το εάν τελικά θα ανοίξουν, ούτε το πώς θα λειτουργήσουν. 
Oι συγκεκριμένες ημέρες είναι αρκετά κερδοφόρες για το συγκεκριμένο κλάδο που διανύει, όπως οι περισσότεροι, μία πολύ δύσκολο περίοδο. Για το αίτημα λειτουργίας των ανθοπωλείων είχε μιλήσει και ο Αδ. Γεωργιάδης και πλέον μένει να δούμε αν θα υπάρξει εξαίρεση. Όπως λένε άλλωστε πολλοί ιδιοκτήτες, εάν δεν δουλέψουν την Κυριακή και πετάξουν το εμπόρευμα που παρήγγειλαν, θα "κατεβάσουν ρολά" οριστικώς.
Την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown θα κάνει σε κάθε περίπτωση το μεσημέρι ο Νίκος Χαρδαλιάς που αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο του λιανεμπορίου έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού

Η γνωστή τραγουδίστρια λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων έκανε μία ανάρτηση στο Twitter σκεφτόμενη τις συνέπειες του νέου lockdown στους ιδιοκτήτες ανθοπωλείων..
"Για τον Αγιο Βαλεντίνο τη γνώμη μου την ξέρετε. Αλλά στεναχωριέμαι για τους ανθοπώλες όταν περιμένουν μια μέρα για να βγάλουν τη ζημιά της χρονιάς".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση