GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Φακέλους με καταγγελίες για σεξουαλική βία παρέδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας...

Λιγότερο από μία ώρα παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρ...


Λιγότερο από μία ώρα παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας. 

Ο κ. Τσαρούχας παρέδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό φακέλους με υποθέσεις που αφορούν σεξουαλική βία και έχουν καταγγελθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου, δεσμευόμενος πως θα επανέλθει, αν χρειαστεί, να προσκομίσει νεότερα στοιχεία.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείο, ο ηθοποιός τόνισε «το ειδικό χαρακτηριστικό» που έχουν οι φάκελοι που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι είναι αποκλειστικά για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», δήλωσε ο κ. Τσαρούχας.

Οι δικαστικές έρευνες για καταγγελίες βαρύτατων σεξουαλικών κακοποιήσεων διευρύνονται, ενώ πληροφορίες  αναφέρουν ότι στον φάκελο που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο κ. Τσαρούχας, περιλαμβάνεται και καταγγελία πρώην ηθοποιού εις βάρος δημοφιλέστατου πρωταγωνιστή, ο οποίος φέρεται –κατά την καταγγέλλουσα– να τη βίασε πριν από χρόνια.

Ο καταγγελλόμενος πρωταγωνιστής και δημοφιλής ηθοποιός ελέγχεται ήδη από τις δικαστικές αρχές και για άλλες καταγγελίες περί σοβαρών σεξουαλικών παρενοχλήσεων, αλλά και για μία περίπτωση που συνάδελφός του (γυναίκα) τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού.

Η καταγγελία αυτή μαζί με άλλες που έχουν συγκεντρωθεί θα προσδώσουν νέα τροπή στις εισαγγελικές έρευνες που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε πλήρη εξέλιξη, με τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο να προχωρεί τις διαδικασίες για όσες καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, από το σύνολο των καταγγελιών που έχουν γίνει δημοσίως, η Εισαγγελία επικεντρώνει σε δύο ηθοποιούς, δημοφιλείς πρωταγωνιστές (τον έναν εξ αυτών αφορά και η νέα καταγγελία για βιασμό), καθώς εμφανίζονται αποδέκτες καταγγελιών όχι μόνο για σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, αλλά και για σοβαρότερα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση