GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λέξη "μητέρα" δεν θα υπάρχει πια. Θα γίνει "γονέας"... η "Δημοκρατία" θριάμβευσε!

Της Ιωάννας Υψηλάντη « Να προσέχεις ώστε αυτό που γράφεις να μην προσβάλλει κανέναν και να μην δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία. Η πιο σί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

«Να προσέχεις ώστε αυτό που γράφεις να μην προσβάλλει κανέναν
και να μην δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία.
Η πιο σίγουρη μέθοδος γι’ αυτό είναι να...

αφαιρέσεις κάθε χρήσιμη πληροφορία.»
(Σκοτ Ανταμς, Αμερικανός συγγραφέας)

Αν κάτι προσβάλει εσένα, απαγορεύεται να δημοσιευτεί, συμπληρώνω.
Έτσι, αφαιρέθηκε, από το προφίλ μου, η χθεσινή ανάρτηση, για την ουδετεροποίηση με νέους ορισμούς της ανθρώπινης υπόστασης, που αποφάσισε η Δυτική ελίτ με πρώτες τις ΗΠΑ και μετά την Μεγ. Βρετανία.
Η νέα ορολογία: Το "μητρικό γάλα", μετατρέπεται, σε "ανθρώπινο γάλα", ή σε "στηθαίο γάλα".
Η λέξη "μητέρα" δεν θα υπάρχει πια. Θα γίνει "γονέας".
Η λέξη "πατέρας", "συν-γονέας".

Λέξεις, όπως, "γυναίκα", γιαγιά", "κόρη", ¨παππούς", "αδελφή", "θεία" κλπ. καταργούνται. Στην θέση τους θα μπουν οι λέξεις "γονέας", "παιδί", "αμφιθαλής γονέας", "αμφιθαλές παιδί" και "ημιαδελφός".
Όλα αυτά ψηφίστηκαν, στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, στις ΗΠΑ και εφαρμόζονται, ήδη, σε μεγάλο νοσοκομείο της Αγγλίας, στο ιστορικό των ασθενών. Για να  "υποστηριχθούν άτομα trans και μη-δυαδικής γέννησης".
Το δικαίωμα μου να αντιταχθώ, στην εξαφάνιση της ταυτότητας μητέρας, πατέρα, μητρότητας, κόρης ή θείας θεωρείται, από το φ/β και τους υπέρμαχους της αντίθετης άποψης, ανεπίτρεπτο, και ως "ρητορική μίσους", που θίγει την σεξουαλική ταυτότητα των τρανς. Γι΄αυτό και κατέβηκε η ανάρτηση, μετά από σχετικές καταγγελίες. Αναμενόμενο!
Το δημοσίευσα και στο Ρώσικο φ/β (Vk: ΕΔΩ), όπου δεν υπάρχει καμία λογοκρισία ή "κανόνες", που αντιτίθενται στα συμφέροντα της "εταιρίας".
Για μια ακόμη φορά, η "Δημοκρατία" θριάμβευσε!
Ευτυχώς, που η Φύση θα θριαμβεύει, πάντα, ανεξάρτητα από απαγορεύσεις!

Σχετικό: Η τρανς-μανία έχει βγει, εκτός ελέγχου! Και οι τρανς-μάνιακς έχουν ξεσαλώσει!

2 σχόλια

  1. Δεν πειραζει,θα το πολεμησουμε κι αυτο.Στο κατω κατω,οπως και αυτοι,εχουμε δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζομαστε ως μητερς ,πατερες,κηδεμονες[υπεροχη ελληνικη λεξη,που να νοιωσουν τα βουρλα].Αν θελουν πολεμο,θα τον εχουν.Οταν εχεις μια γλωσσα που το σημαινον εχει αμεση σχεση με το σημαινομενο τι να μασησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη το παιδί θα φωνάζει τους γονείς του αντι μητέρα πατέρα ,γονέα?Οσο το αδελφάτο κυριαρχει,τόσο θα γυρίζουμε στην εποχή των σπηλαίων οπου ο καθείς εκανε οτι του γούσταρε,και ολοι πηδούσαν ολους χωρίς εννοιες και δια φορετικότητες μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση