GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΑΤΑΙ τη σύλληψη! ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ο Λιγνάδης...

Το ερώτημα που βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου  Δημήτρης Λιγνάδης είναι έντονο τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφ...


Το ερώτημα που βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου  Δημήτρης Λιγνάδης είναι έντονο τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  φοβάται πλέον την άσκηση δίωξης εναντίον του και τη σύλληψη. 

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μετά και την τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στη συνέντευξή της αλλά και τις δικαστικές εξελίξεις, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται σε σπίτι πρώην υπουργού σχετιζόμενου με την Τέχνη στην περιοχή του Κολωνακίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί τον επισκέπτεται για νομικές συμβουλές και συνταγματολόγος πρώην υπουργός.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Λιγνάδης δεν βρίσκεται σπίτι του και αποφεύγει να πάει στο Μεταξουργείο που διαμένει προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπος με αντιδράσεις γειτόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση