GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΧΣ...

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέβαλε ο κ. Martin Gzurda.  Οι λόγοι τη...


Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέβαλε ο κ. Martin Gzurda. 

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο άτομα που έχουν γνώση του καταλογίζουν κακές σχέσεις με την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει επιλογή νέου προσώπου από την ειδική επιτροπή, καθώς τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής θα αξιολογηθούν από το selection panel του Ταμείου.

Υπενθυμίζεται ότι o κ. Gzurda είχε αναλάβει τα ηνία του ΤΧΣ τον Μάιο του 2017. Η θητεία του ανανεώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ Βασίλειος Σπηλιωτόπουλος και Κριστόφ Μάετζε είχαν αξιολογηθεί από την Επιτροπή Επιλογής του ΤΧΣ, η οποία στις 9 Ιουλίου 2020 εξέδωσε έκθεση αξιολόγησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση