GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τέσσερις γυναίκες «καίει» (και) γνωστό δημοσιογράφο...

Έρχεται καταγγελία – φωτιά για πασίγνωστο δημοσιογράφο από τέσσερις γυναίκες που τον κατηγορούν για κακοποίηση   «Μάλιστα συνάδελφος από το...



Έρχεται καταγγελία – φωτιά για πασίγνωστο δημοσιογράφο από τέσσερις γυναίκες που τον κατηγορούν για κακοποίηση  
«Μάλιστα συνάδελφος από το δικαστικό ρεπορτάζ μου είπε επί λέξει πως η υπόθεση θυμίζει πολύ αυτή του Ρότζερ Ειλς παντοδύναμου παράγοντα της ενημέρωσης στην Αμερική, ιδρυτή και διευθυντή επί πολλά χρόνια του FOX NEWS που καρατομήθηκε από την οικογένεια Μέρντοχ όταν ξέσπασε εναντίον του το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Η υπόθεση καταγράφηκε και στη σειρά «TheLoudest Voice» αλλά και στην ταινία «Bombshell». Μαθαίνω πως 4 γυναίκες που δέχθηκαν επιθέσεις παρενόχλησης αλλά και λεκτικής βίας από τον πολύ γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο έχουν ήδη επικοινωνήσει μεταξύ τους και σκέφτονται πώς να κινηθούν.
Σε πρώτη φάση και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ενώ το επόμενο βήμα θα είναι καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ»,υποστηρίζει το nassosblog.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση