GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ! Αυτές είναι οι καταστροφές που... έρχονται

Πριν λίγες ημέρες είχαν αποκαλυφθεί οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021, όπου οι αναλυτές του Γάλλου μελλοντολόγου και αποκρυφιστή έκ...



Πριν λίγες ημέρες είχαν αποκαλυφθεί οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021, όπου οι αναλυτές του Γάλλου μελλοντολόγου και αποκρυφιστή έκαναν λόγο για εμφάνιση ζόμπι!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ από το Discovery, αποφάσισε, ωστόσο, να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να παρουσιάσει τις επόμενες καταστροφές που θα αντικρίσει η ανθρωπότητα, πάντα με βάση τις προβλέψεις του Νοστράδαμου.

Να σημειώσουμε πως μέχρι το έτος 3793, εκκρεμούν κατά τον Νοστράδαμο 942 προφητείες...

O σεισμός-τέρας
Πρώτη και κυριότερη πρόβλεψη για τα επερχόμενα δεινά της ανθρωπότητας είναι ένας τεράστιος σεισμός στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο «η γη θα τρέμει για αρκετές νύχτες σε ένα γεμάτο θέατρο». Οι αναλυτές έχουν ξεκαθαρίσει πως μιλάει για το Χόλυγουντ, όταν αναφέρεται στο «θέατρο». Εμείς απλά να σημειώσουμε πως υπάρχει στην Καλιφόρνια το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα...

O τρίτος Αντίχριστος
Η μορφή του Αντίχριστου περιγράφεται στην Βίβλο ως ο έκπτωτος άγγελος, ο οποίος αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Θεό στο Φως, αρνούμενος να τον υπηρετήσει.

Κατά το Νοστράδαμο, ο Αντίχριστος δεν είναι άλλος από πολεμοχαρείς ηγέτες της ανθρωπότητας. Οι μελετητές έχουν εντοπίσει τους δυο, τον Χίτλερ και τον Ναπολέων, ωστόσο αναμένεται ο τρίτος.

Σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, μιλάμε για μια περίοδο στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια από τώρα.

Εκρήξεις ηφαιστείων
Επιστρέφουμε στα κατακλυσμιαία events στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς μετά από το σεισμό και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, υπάρχει και το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν.

Ο Νοστράδαμος αναφέρει πως ένα τεράστιο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους και όπως πολύ καλά καταλάβατε, το Γέλοουστοουν βρίσκεται στις 45 μοίρες.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Εδώ η κατάσταση περιπλέκεται. Ο Νοστράδαμος έχει αναφέρει για μια τεράστια πλημμύρα στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα βυθίσει σχεδόν τη χώρα.

Η συνέχεια όμως είναι λίγο περίεργη. Αναφέρει πως οι Αύσονες θα εισβάλουν στην Μεγάλη Βρετανία, κάτι που μάλλον δεν έχει μεγάλη τύχη να συμβεί μιας και οι Αύσονες ήταν αρχαίος λαός στη Νότια Ιταλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση