GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στα Γιάννενα ο Πέτρος Φιλιππίδης...

Έτοιμος να μετακομίσει στα Γιάννενα φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, στον απόηχο των φρικιαστικών αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχλ...

Έτοιμος να μετακομίσει στα Γιάννενα φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, στον απόηχο των φρικιαστικών αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση σε συναδέρφους του ηθοποιούς. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φιλιππίδης σκοπεύει να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Ψυχικό και να μετακομίσει μόνιμα στο πατρικό του στα Γιάννενα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, φαίνεται πως οι συμπατριώτες του δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την επιλογή του. Μετά τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, το άλλοτε αγαπημένο παιδί της περιοχής είναι «persona non grata». Δεν άκουσαν το ούτε καν με συμπάθεια οι συμπατριώτες του οι οποίοι μέχρι να ξεσπάσει αυτή η δημόσια κατακραυγή τον αγαπούσαν ιδιαιτέρως και ήταν περήφανοι γι’ αυτόν αλλά τώρα είναι αναστατωμένοι και γεμάτοι οργή.

Τι είπε ο δήμαρχος της περιοχής
Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος του Πωγωνίου Ιωαννίνων, από όπου κατάγεται η μητέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στο Open, αποκαλύπτοντας πως διαθέτει δικό του σπίτι στο χωριό, το οποίο μάλιστα έχει ανακαινίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση