GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Ανεπιθύμητος και στο Σοφικό ο Πέτρος Φιλιππίδης...

Ανεπιθύμητος  παντού φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις καταγγελίες από  συναδέρφους του για σεξουαλική, αλλά και σωματική κακ...


Ανεπιθύμητος  παντού φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις καταγγελίες από  συναδέρφους του για σεξουαλική, αλλά και σωματική κακοποίηση.   

Όπως φαίνεται ούτε οι κάτοικοι του Σοφικού Κορινθίας τον θέλουν στην περιοχή τους. Μάλιστα, για να το κάνουν ακόμα πιο ξεκάθαρο, κάποιοι πήγαν και έγραψαν συνθήματα εναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του στο Σοφικό, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την αρρωστημένη δράση του πρωταγωνιστή του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Αφού γράφτηκαν τα συνθήματα, προφανώς ο ηθοποιός ενημερώθηκε για το τι συνέβη, και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι αυτά καλύφτηκαν με μαύρη μπογιά, ώστε οι διερχόμενοι να μην μπορούν να δουν τι έχει γραφτεί.

Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περιοχή των Ιωαννίνων, απ’ όπου ο ηθοποιός κατάγεται, καθώς αρκετοί κάτοικοι όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίες ξεκαθάριζαν ότι ο ηθοποιός είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση