GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ Κούρκουλα και Παναγιωτάκης για τον Λιγνάδη στην Ιθάκη...

Τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη για την Ιθάκη επιβεβαίωσε η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, υποστηρίζοντας ότι όλο το νησί ήξ...

Τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη για την Ιθάκη επιβεβαίωσε η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, υποστηρίζοντας ότι όλο το νησί ήξερε την παρουσία του εκεί, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2015. Το ίδιο είπε και ο Διονύσης Παναγιωτάκης. 

Σε ερώτηση της ανακρίτριας για το πού βρισκόταν ο Λιγνάδης τον Αύγουστο του 2015, η Ελένη Κούρκουλα καταθέτει:

«Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Πήγαμε όλοι μαζί την 1n Αυγούστου. (…) Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κυρίου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από 1n Αυγούστου. Ήμασταν 22 ημέρες στην Ιθάκη(…)Τον Δημήτρη τον Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος» ανέφερε.

Την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

«Μείναμε όλοι μαζί στο σπίτι που νοικιάζουμε στην Ιθάκη. Ήμασταν εκεί σίγουρα μέχρι τις 20 Αυγούστου, μπορεί και παραπάνω. Λόγω του παιδιού, πηγαίναμε μόνο στα πανηγύρια, τα οποία αρχίζουν από τις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως τις 15 Αυγούστου, σχεδόν κάθε μέρα γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κύρος Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος» είπε.

Επιπλέον, στην κατάθεσή του και ο αδελφός του Λιγνάδη, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, ότι τον Αύγουστο του 2015 ήταν μαζί του, στην Ιθάκη, ενώ, όπως ανέφερε, έχει στην κατοχή του το κλειστό κινητό του αδελφού του και επισκέπτεται το σπίτι του για να ποτίζει τα λουλούδια και να ταϊζει τη γάτα του. 

«Τον Αύγουστο του 2015 βρισκόμασταν μαζί με τον αδερφό μου στην Ιθάκη. Πήγαμε εκεί μαζί με την κόρη μου και φιλοξενηθήκαμε στο σπίτι που νοίκιαζε η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της. Ήμουν με την κόρη μου, την κα Κούρκουλα, τον κο Παναγιωτάκη και τον αδερφό μου στην Ιθάκη από την 1n μέχρι περίπου τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα που επέστρεψα την κόρη μου στην Αθήνα έλειψα από την Ιθάκη. (…) Παρέδωσα την κόρη μου στην μητέρα της, εγώ γύρισα με την μηχανή μου, την οποία άφησα σε μια πάροδο του λιμανιού της Πάτρας, πήγα ξανά στην Ιθάκη και γύρισα με τον αδερφό μου, περί τα τέλη Αυγούστου. Υπάρχει μια μαρτυρία ότι ήμουν μαζί με την κόρη μου, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Αυγούστου, γιατί έχω στον υπολογιστή μου, μια δική μου φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ημερομηνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση