GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ» σε βάρος του; ΕΠΙΜΕΝΕΙ η Έλενα Ακρίτα για τον Δημ. Λιγνάδη...

Επιμένει στην ακρίβεια του ρεπορτάζ της για τον Δημήτρη Λιγνάδη και αντεπιτίθεται προς την Λ. Μενδώνη αλλά και την Ά. Παναγιωταρέα, παρά τη ...

Επιμένει στην ακρίβεια του ρεπορτάζ της για τον Δημήτρη Λιγνάδη και αντεπιτίθεται προς την Λ. Μενδώνη αλλά και την Ά. Παναγιωταρέα, παρά τη διάψευση, η Έλενα Ακρίτα.

 Όπως γράφει σε νεότερη ανάρτησή της "ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπαρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγναδη και συνεπώς δεν ‘τον παραιτούν’ όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη. Αν όμως υπάρχουν και δεν ‘τον παραιτούν’ τότε η πράξη της Μενδωνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα. Επιμένω ότι το ρεπορταζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο".


Προηγουμένως είχε σχολιάσει ως εξής την ανακοίνωση του υπουεγείου Πολιτισμού κάνοντας λόγο και για "καταγγελίες" σε βάρος του κ. Λιγνάδη:
Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα η Παναγιωταρέα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. Και φυσικά το ΣΚΑΪ - SKAI σπεύδει να ‘συντρέξει’ την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορταζ για να διαπιστώσει αν ισχυει ή όχι η είδηση. Επειδη είμαι δημοσιογράφος παλαιας κοπής κι αυτά του σουξου μουξου δεν τα γουστάρω - τρεις ερωτησούλες στην υπουργό.
1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την ειδηση ξεκάθαρα κι αφήστε τα μισόλογα.
2. Υπάρχουν καταγγελίες, ναι ή όχι;
3. Μού αποσαφηνίζετε παρακαλώ την ασάφεια... των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορταζ μου.
Καταλαβατε υπουργέ;
Κατάλαβες Αννούλα; Που θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση