GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στο κέντρο της Αθήνας σε συγκέντρωση υπέρ του Κουφοντίνα...

Eνταση επικράτησε  στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που κάνει απεργία πεί...


Eνταση επικράτησε  στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που κάνει απεργία πείνας. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά την έναρξη της πορείας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι Αρχές έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης, ενώ προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ για την συγκέντρωση αναφέρει:
 Την 18.00 ώρα σήμερα (Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021), ομάδα 120 περίπου ατόμων πραγματοποίησε στην οδό Πανεπιστημίου συγκέντρωση υποστήριξης στον φυλακισμένο, απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν για να αποτρέψουν την κατάληψη του οδοστρώματος, δέχθηκαν επίθεση με ρίψη αντικειμένων από τους συγκεντρωμένους, τους οποίους απώθησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. Ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων μέσω της οδού Πανεπιστημίου μετέβη στην Πλατεία Ομονοίας, όπου και αποχώρησε την 18.40 ώρα. Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν 7 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση