GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επειδή η μουσική είναι ζωή, ειδικά αν σας συνοδεύει προς το θάνατο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τα βιολιά του θανάτου από την ορχήστρα του Άουσβιτς... Περισσότερες από 8.000 συνθέσεις (παρτιτούρες) γράφτηκαν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τα βιολιά του θανάτου από την ορχήστρα του Άουσβιτς...
Περισσότερες από 8.000 συνθέσεις (παρτιτούρες) γράφτηκαν από...
μουσικούς κι όχι μόνον, Εβραίους, Τσιγγάνους, Κομμουνιστές και
Σοσιαλιστές πολιτικούς κρατούμενους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
 Ένα τεράστιο, εμπνευσμένο ρεπερτόριο, που δημιουργήθηκε παρά
τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, μεταξύ του 1933 και του 1945 στη ναζιστική Γερμανία.
Χορωδιακά, Τάγκο, Νανουρίσματα, Μουσική καμπαρέ, αλλά και
θρησκευτικοί ύμνοι που συνόδευαν τους κρατούμενους
στην καταναγκαστική εργασία και μέσα στους φούρνους.

Επισημαίνει εύστοχα την είδηση εμβολιασμού γερόντων υπό τους ήχους μουσικής στη γειτονική Ιταλία ο φίλος Μάσιμο Μαρτζάνο:

«Όπως και στις μέρες του Τιτανικού, με έναν πιανίστα που συνέχισε να παίζει παρά το ότι ο γίγαντας της θάλασσας κατάπινε το πλοίο.
Όπως και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί υποδεχόταν τους εκτοπισμένους κρατούμενους με σονάτες βιολιών.
Ακόμη και σε μια διάσημη ταινία 'γουέστερν' του Sergio Leone, υποδεχόταν τους κρατούμενους για να τους ξυλοκοπήσουν άγρια ​​με μουσική υπόκρουση.
Κάθε τραγική εποχή έχει τη δική της συνοδευτική μουσική υπόκρουση 
(soundtrack) όταν τελειώνει.
Επειδή η μουσική είναι ζωή, ειδικά αν σε συνοδεύει προς το θάνατο
»
.

Διαβάζουμε την "συγκλονιστική ανθρωπιστική" είδηση προώθησης του εμβολιασμού στους άνω των 80 ετών στη γειτονική Ιταλία και βλέπουμε το σχετικό βίντεο, στην ναυαρχίδα της ιταλικής "αριστεράς" La Repubblica:

«Οι νότες του "O sole mio" στο πιάνο καλωσορίζουν τους ηλικιωμένους άνω των 80 που περιμένουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό. Συμβαίνει στο Bacoli [την Κούμα-Κύμη, πρώτη ελληνική αποικία στη Δύση]... Ένας από τους γιατρούς έπαιζε πιάνο για τους ηλικιωμένους. "Οι πολίτες μας, που συχνά ανησυχούν για το εμβόλιο, τους υποδεχόμαστε με τη μουσική, τη μελωδία, τα χαμόγελα, τη ζεστασιά μιας μεγάλης και όμορφης οικογένειας", υπογραμμίζει ο δήμαρχος Josi Gerardo Della Ragione. "Και υπάρχουν περισσότερα: ένα δίκτυο εστιατορίων της πόλης έχει δημιουργήσει αυθόρμητα - προσθέτει - οι οποίοι, κατά το μεσημέρι, για να αποτίσουν φόρο τιμής στο προσωπικό υγείας, παραδίδουν δωρεάν γεύματα για όλους στην Casina Vanvitelliana. Για να γευτούν τα αρώματα της γαστρονομίας μας. Σύντομα θα προχωρήσουμε στον εμβολιασμό για άλλες ηλικιακές ομάδες, άλλες κατηγορίες, ξεκινώντας από τα σχολεία. Δημιουργείται ένα πραγματικά όμορφο κλίμα: ζήτω η ομορφιά, ο πολιτισμός, η δημόσια υγεία"».

Οι γιατροί πρώτοι παντού "φιλοξενούν" υπάκουα στο σώμα τους το θεϊκό εμβόλιο και οι υπερήλικες.
Τώρα ήρθε η ώρα να γίνουν πειραματόζωα και τα παιδιά, για το εμβόλιο AstraZeneca.
Το εγκληματικό σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ καλά κρατεί και φυσικά έχει το περιτύλιγμα του "ανθρωπισμού", με τη συναίνεση -χωρίς καμία αντίδραση- από το πολιτικό σύστημα της "αριστεράς" και της δεξιάς.
Οι επιστήμονες που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη, δεν θα έπρεπε να είναι "ιατρικοί επισκέπτες" των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, αλλά στην πρώτη γραμμή αντίστασης απέναντι σε μεθόδους που ξεπερνούν τους ναζί του Γιόζεφ Μένγκελε. Τουναντίον είναι πρωταγωνιστές ενός "θεραπευτικού σαδισμού".

Διαβάζουμε:

Εμβόλιο για παιδιά, το AstraZeneca ξεκινά κλινικές δοκιμές σε παιδιά των 6 ετών.

Η κλινική πειραματική δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σε 300 παιδάκια-εθελοντές ηλικίας 6 έως 17 ετών. Το εμβόλιο Covid 19 της AstraZeneca θα δοκιμαστεί πειραματικά σε παιδιά έξι ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο, θα το δοκιμάσει πειραματικά σε παιδάκια. πηγή: "Il Messaggero".

Αλήθεια... τι είδους "επιστήμονες" είναι αυτοί της Οξφόρδης που προσκαλούν παιδάκια να γίνουν πειραματόζωα;

Αλήθεια, τι είδους γονείς είναι αυτοί που προσφέρουν τα παιδιά τους με αμοιβή, που χωρίς ντροπή βαπτίζουν "εθελοντικά", να γίνουν πειραματόζωα;

Όχι πως τα πειράματα στις ΗΠΑ, για τα εμβόλια Pfizer/BioNTech και Moderna, που ξεκινούν σε παιδάκια από 12 ετών, σημαίνει πολιτισμός, ανθρωπισμός και πρόοδος της ιατρικής επιστήμης.

Αλήθεια... στην πατρίδα μας, πως νιώθουν περήφανοι, πως μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι πολιτικοί μας ταγοί (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Γ. Παπανδρέου, Βαρουφάκης), που εμβολιάζονται δημόσια κι ως "ιατρικοί επισκέπτες" καλούν το λαό σε μαζικούς εμβολιασμούς;
Κανένας και καμία δεν ντρέπεται σ' αυτό τον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση