GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ (αλλά και "καθεστωτική σιωπή") για την καταγγελία για τον Τ. Χατζή...

Στέφανος Καραμούτσιος   Έκδηλη είναι η αμηχανία των καθεστωτικών ΜΜΕ αλλά και η προσπάθεια αποσιώπησης της καταγγελίας του δημοσιογράφου Άγγ...


Στέφανος Καραμούτσιος 
Έκδηλη είναι η αμηχανία των καθεστωτικών ΜΜΕ αλλά και η προσπάθεια αποσιώπησης της καταγγελίας του δημοσιογράφου Άγγελου Μάρκελου, ότι ο συνάδελφός του Τάκης Χατζής αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα δημοσιογράφο. 

Ενώ υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο χώρο του αθλητισμού και στον καλλιτεχνικό χώρο, η περίπτωση Χατζή αντιμετωπίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ως γνωστόν χθες ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέκος Μάρκελλος κατήγγειλε τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας δημοσιογράφου και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο». Τα στοιχεία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά ανάλογες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Μάρκελος χθες, 1 Φεβρουαρίου με ανάρτηση στο facebook, σημείωνε τα εξής:
«"Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που "παίρνουν και οι άλλοι". Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει". Η ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης στο ανύποπτο θύμα από τον γνωστό στο πανελλήνιο τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή μιλάει μόνη της. Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης. Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες - ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε - προς τιμήν της - η κα Σοφία Μπεκατώρου. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση