GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΓΕΝΙΚΗ... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ! «Κόκκινο πανί» για το Μαξίμου η Άννα Παναγιωταρέα...

Στην γνωστή δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, η οποία είναι σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, χρεώνει το Μέγαρο Μαξίμου τις επι...


Στην γνωστή δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, η οποία είναι σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, χρεώνει το Μέγαρο Μαξίμου τις επικοινωνιακές γκάφες που έκανε η υπουργός στη συνέντευξη τύπου. 

Το γεγονός ακόμα ότι η Άννα Παναγιωταρέα λειτουργούσε ως υποβολέας στη συνέντευξη, ενόχλησε τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ευγενική παράκληση από το Μέγαρο Μαξίμου τις επόμενες ημέρες η σύμβουλος της υπουργού να μην πάει στο υπουργείο, καθώς για κάποιους είναι «κόκκινο πανί».

Πάντως να υπενθυμίσουμε ότι για καιρό εκτός των καθηκόντων της ως συνεργάτιδα της υπουργού Λίνας Μενδώνη αναμένεται να παραμείνει η Άννα Παναγιωταρέα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε ένα ατύχημα που επιδείνωσε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Το ατύχημα αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα την οδηγήσει στο χειρουργείο για επέμβαση που απαιτεί μακρά ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση