GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η χήρα του Λάρι Κινγκ θα προσβάλει τη διαθήκη του...

Η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ- με την οποία ήταν σε διάσταση- δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε με την αποκάλυψη ότι είχε τροποποιήσει τη διαθήκη τ...

Η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ- με την οποία ήταν σε διάσταση- δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε με την αποκάλυψη ότι είχε τροποποιήσει τη διαθήκη του και ότι θα την προσβάλει στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λάρι Κινγκ είχε γράψει με χειρόγραφη τροποποίηση της διαθήκης του το 2019, στην οποία αφήνει περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του και τίποτα στην εν διαστάσει σύζυγό του, Σον Κινγκ.
Η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη. Ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, δύο μήνες προτού συνταχθεί η τροποποιημένη διαθήκη, αλλά ο παρουσιαστής πέθανε προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο στο δικαστήριο.
Επιπλέον, στην τροποποιημένη διαθήκη αφήνει την περιουσία στα πέντε παιδιά του, Άντι, Κιάρα, Λάρι Τζούνιορ, Κάνον και Τσανς. Όμως, τα δύο από τα παιδιά του- ο Άντι και η Κιάρα- έφυγαν από τη ζωή το 2020. «Είχαμε ένα πολύ αδιάσειστο οικογενειακό περιουσιακό πλάνο», δήλωσε η Σον Κινγκ στο Page Six και συμπλήρωσε ότι είχαν συντάξει αυτό το πλάνο «ως ζευγάρι» το 2015. «Υπάρχει ακόμη και είναι η νόμιμη διαθήκη. Και πιστεύω πλήρως ότι θα "αντέξει" και οι δικηγόροι μου θα καταθέσουν αντίδραση», πρόσθεσε.
Ο Λάρι Κινγκ είχε δηλώσει στο Page Six πριν από τον θάνατό του ότι είχε ξανά φιλικές σχέσεις με την Σον Κινγκ, μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. Η ίδια δήλωσε ότι μιλούσαν καθημερινά, αλλά δεν της είπε ποτέ για την τροποποιημένη διαθήκη.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, οι γιοι της Κάνον και Τσανς επίσης δεν γνώριζαν για την κρυφή διαθήκη και «σοκαρίστηκαν» όταν έμαθαν την ύπαρξή της. Η Σον Κινγκ δήλωσε πως οι γιοι της είναι στο πλευρό της στη νομική μάχη που ετοιμάζεται να δώσει.
Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι κάποιος άσκησε επιρροή στον Λάρι Κινγκ, για την τροποποίηση της διαθήκης, απάντησε καταφατικά, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος, η ίδια δεν πιστεύει ότι ο Λάρι Κινγκ την απέκλεισε από τη διαθήκη επειδή ήταν πικραμένος μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. «Με βάση το χρονοδιάγραμμα, απλά δεν βγάζει νόημα», συμπλήρωσε. Σύμφωνα με την ίδια, η προσβολή της διαθήκης είναι «ζήτημα αρχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση