GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ του Λιγνάδη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ...

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) θα βρίσκεται μέχρι την Τετάρτη ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συνελήφθη το Σ...


Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) θα βρίσκεται μέχρι την Τετάρτη ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Δ. Λιγνάδης κρατείται, μόνος του, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και ο μοναδικός που τον επισκέφτηκε ήταν ο δικηγόρος του, γύρω στις 19:15 της Κυριακής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους είχαν μια συζήτηση περίπου 30 λεπτών, ενώ ο ίδιος έκανε κάποιες κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικούς, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός φαινόταν ήρεμος, ενώ δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση.

Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με εντολή του εισαγγελέα θα κρατηθεί στην Ασφάλεια Αττικής μέχρι την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για απολογία, σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση