GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΚΡΙΤΑ! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τα περί παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο ο Δημ. Λιγνάδης...

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε πρ...



Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το μεσημέρι από την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα που επικαλείτο «αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες» για να γράψει στο Facebook ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτησή του και μάλιστα ότι o Δημήτρης Λιγνάδης δεν εμφανίστηκε σήμερα στο Εθνικό.
 

Ως παραπλανητικές χαρακτηρίζει τις όποιες «αξιόπιστες πληροφορίες» περί παραίτησης και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:
«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».
Αφορμή για την ανακοίνωση του υπουργείου στάθηκαν δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν λόγο για παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση