GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Πώς η Σία Κοσιώνη πήρε το αίμα της πίσω...

Με μια ψυχρή και λακωνική εισαγωγή «πάσαρε»η Σία Κοσιώνη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Αλέξη Παπαχελά, η οποία μεταδόθηκε στο  κεντρι...



Με μια ψυχρή και λακωνική εισαγωγή «πάσαρε»η Σία Κοσιώνη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Αλέξη Παπαχελά, η οποία μεταδόθηκε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί, το «κόψιμο» της από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω Κώστα Μπακογιάννη, με τη Σ. Κοσιώνη να γίνεται έξαλλη και τελικά να παίρνει το αίμα της πίσω!

Κι αυτό γιατί, παρά τη συνέντευξη Μητσοτάκη, το δελτίο ειδήσεων σημείωσε πτώση σε τηλεθέαση σχεδόν δύο μονάδες συγκριτικά με την προηγούμενη μέρα.

Είναι προφανώς κάτι που δίνει επιχειρήματα στην Σία Κοσιώνη που αποκλείστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου επειδή είναι σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η χαμηλή τηλεθέαση προκαλεί εντύπωση δεδομένης της έντονης από άποψη επικαιρότητας ημέρας και ενώ η συνέντευξη του πρωθυπουργού είχε διαφημιστεί πολύ από πριν.

Ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς έκανε ήπιες ερωτήσεις. Δεν μπόρεσε να αποφύγει την Ικαρία, θα ήταν αδιανόητο, αλλά άφησε εκτός οποιαδήποτε αναφορά στις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του θεάτρου και ειδικά στην υπόθεση Λιγνάδη, που ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού για τη διεύθυνση του Εθνικού και προσωπικός του φίλος.

Δελτία ειδήσεων 9/2/2020
STAR: 16,6% (δυναμικό) και 12,8% (γενικό)
ALPHA: 11,4% (δυναμικό) και 15,8% (γενικό)
ΣΚΑΪ: 11,4% (δυναμικό) και 13,3% (γενικό)
ΑΝΤ1: 11,3% (δυναμικό) και 18,4% (γενικό)
OPEN: 7,9% (δυναμικό) και 7,8% (γενικό)
MEGA: 5,7% (δυναμικό) και 4,5% (γενικό)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση