GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΕΝΓΕ: Να σταματήσει άμεσα η ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ...

Την ποινική δίωξη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου στο πλαίσιο του κατάπτυστου, όπως υποστηρίζει, νόμου για την απαγόρευση των διαδη...


Την ποινική δίωξη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου στο πλαίσιο του κατάπτυστου, όπως υποστηρίζει, νόμου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, καταγγέλλει το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ). 

«Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τις διώξεις θα καταφέρουν να βάλουν στο γύψο τους αγώνες μας για την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής μας, της αξιοπρέπειας μας. Γνωρίζουν ότι η βάρβαρη πολιτική τους είναι αυτή που γεννάει τις δίκαιες διεκδικήσεις μας και επιδιώκουν να μας φιμώσουν, να μας τρομοκρατήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Γνωρίζουμε ότι η ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, προάγγελος της κλιμάκωσης της επίθεσης σε βάρος των δικαιωμάτων μας. Θα αχρηστεύσουμε στην πράξη τις άθλιες μεθοδεύσεις τους. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η ποινική δίωξη σε βάρος του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.
Η σιγή νεκροταφείου δε θα περάσει», καταλήγει η ΟΕΝΓΕ.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση