GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ και η Ακρίτα: «Έπεσα έξω με τον Σπυρόπουλο που βάφτισε το παιδί μου...»

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα δηλώνει πως έπεσε έξω στην εκτίμησή της για τον Κώστα Σπυρόπουλο, ύστερα από τις καταγγελίες που έγιναν εις β...


Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα δηλώνει πως έπεσε έξω στην εκτίμησή της για τον Κώστα Σπυρόπουλο, ύστερα από τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, αναφέροντας μάλιστα πως είναι νονός του παιδιού της.

Με τις αποκαλύψεις περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων, περιστατικών bullying και άλλων παρεκτροπών που έχουν συμβεί σε άνδρες και γυναίκες του χώρου του ελληνικού θεάματος να έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ανάμεσα στα ονόματα που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα ήταν και αυτό του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου.

Το όνομά του αναφέρεται σε μια κοινή ανακοίνωση των ηθοποιών Αγγελικής Λαμπρή, Τζένης Μπότση και Λουκίας Μιχαλά, οι οποίες υποστηρίζουν πως έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Αυτό όμως ήταν κάτι που δυσαρέστησε την γνωστή δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα, που με ανάρτησή της αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού όπως διευκρινίζει είναι και νονός του παιδιού της, ενώ η φιλία που τους έδενε κρατούσε χρόνια, αφού όπως επισημαίνει η κυρία Ακρίτα τον είχε γνωρίσει μέσω της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που σημαίνει πως τον γνώριζε για δεκαετίες.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα, αισθάνθηκε πως «Γι’ άλλη μια φορά στη ζωή μου έπεσα έξω» εξηγώντας πως «Τον συμπαθούσα τον Σπυρόπουλο γιατί ήταν ευγενικός και πράος».

Ωστόσο, στη συνέχεια της ανάρτησής της παίρνει θέση απέναντί του όσον αφορά το θέμα της παρενόχλησης.

Η Έλενα Ακρίτα συνέχισε στην ανάρτησή της γράφοντας «Λυπάμαι. Όχι γι’ αυτόν. Για τα θύματα λυπάμαι. Αυτές τις γενναίες, μοναδικές γυναίκες που είκοσι ολόκληρα χρόνια, βάδιζαν στη ζωή τους κουβαλώντας στην πλάτη έναν ασήκωτο σταυρό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση