GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! Ο Μπιλ Γκέιτς αναγγέλλει τα δύο νέα δεινά που "έρχονται" για την ανθρωπότητα...

Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει για την επόμενη μεγάλη απειλή της ανθρωπότητας, με τον ισχυρό άνδρα της Microsoft να ”προβλέπει” κατά κά...


Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει για την επόμενη μεγάλη απειλή της ανθρωπότητας, με τον ισχυρό άνδρα της Microsoft να ”προβλέπει” κατά κάποιο τρόπο την πανδημία του κορωνοϊού, τονίζοντας πως ένα μικρόβιο και όχι κάποιος πόλεμος θα είναι υπεύθυνο για την απώλεια εκατομμυρίων ζωών.

Συγκεκριμένα, είπε πως την επόμενη δεκαετία μία πανδημία θα αλλάξει όλα όσα ξέρουμε, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Έμπολα για να υπογραμμίσει πως η ανθρωπότητα δεν έχει καμία άμυνα απέναντι σε μία πανδημία.

Αυτή τη φορά, ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία στα 123 δις δολάρια αναφέρθηκε στην επόμενη κρίση που θα αντιμετωπίσει ο άνθρωπος: κλιματική αλλαγή και βιοτρομοκρατία.

”Μία είναι η κλιματική αλλαγή. Κάθε χρόνο θα έχουμε ένα σύνολο θανάτων μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε στην πανδημία. Μία ακόμα είναι η βιοτρομοκρατία. Κάποιος που θέλει να προκαλέσει ζημιά, θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν ιό και αυτό σημαίνει πως το κόστος, η πιθανότητα να μολυνθούμε από αυτό θα είναι μεγαλύτερη από τις φυσικές επιδημίες όπως η τωρινή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση