GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ...ΒΟΜΒΑ! Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ...

Η «εκρηκτική» τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, ύστερα από επτά χρόνια γάμου με τον δι...



Η «εκρηκτική» τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, ύστερα από επτά χρόνια γάμου με τον διάσημο ράπερ.

Το δίκτυο TMZ να αναφέρει πως η όλη διαδικασία είναι όσο… φιλική μπορεί να είναι τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών.

Η Αμερικανίδα μοντέλο και παραγωγός, με ρίζες από την Αρμενία, ζητά κοινή επιμέλεια, τόσο από νομική όσο και από φυσική πλευρά, για τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Αμερικανό καλλιτέχνη.

Πηγές αναφέρουν πως ο Κάνιε Γουέστ είναι αρχικά σύμφωνος με την πρόταση της επιμέλειας και πως οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, μεγαλώνοντάς τα μαζί… αλλά χώρια.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και το μέλλον της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ Υπάρχει βέβαια και ένα προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει την διάθεση να… επικαλεστεί, κάτι που δείχνει πως το διαζύγιο θα είναι αυτό που λέμε «βελούδινο».

Μάλιστα το TMZ αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στον διαχωρισμό της κοινής περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση