GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Ένταση και επεισόδια μπροστά στην Βουλή...

Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από τη Βουλή, στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε σήμερα ως διαμαρτυρία στο νομο...


Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από τη Βουλή, στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε σήμερα ως διαμαρτυρία στο νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως για τα ΑΕΙ. 

Ειδικότερα, λίγο πριν τη λήξη του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδα αγνώστων έριξε πέτρες και μία βόμβα μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας ρίψη χημικών. Η ένταση κράτησε ελάχιστα και στη συνέχεια οι διαδηλωτές έπειτα άρχισαν να αποχωρούν. 


Σημειώνεται ότι με εντολή της αστυνομίας άνοιξε ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο». Οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινη μπογιά στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Χημικά και μολότοφ και στη Θεσσαλονίκη 
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη μετά το φοιτητικό συλλαλητήριο.
Ειδικότερα, ομάδα διαδηλωτών και ΜΑΤ συγκρούστηκαν πέριξ του ΑΠΘ και της πλατείας Αγίου Γεωργίου, στη Ροτόντα.
«Βροχή» έπεσαν οι μολότοφ ενώ με χημικά απάντησαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Αμέσως μετά τα επεισόδια το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΘ έδωσε εντολή για συλλήψεις και προσαγωγές των κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ.
Αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα απέκλεισαν κάποια από τα συγκεκριμένα άτομα στην οδό Φιλίππου και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, όπως γράφει το thestival.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση